MARGARITA SEA SIDE HOTEL


Η υγεία και η ευημερία σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας

Φέτος θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με την κατ’ εξαίρεση ιδιωτική πολιτική μας με αποκλειστικά παρεχόμενες υπηρεσίες στην παραλία και το εστιατόριό μας μόνο σε επισκέπτες του ξενοδοχείου και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
Εδώ στο Margarita έχουμε δεσμευτεί για τη μακροχρόνια υπόσχεσή μας για υψηλά επίπεδα καθαριότητας. Στο ξενοδοχείο μας έχουν εφαρμοστεί αυξημένες διαδικασίες καθαρισμού και βελτιωμένα πρότυπα εξυπηρέτησης, έχοντας κατά νου την υγεία και την ασφάλειά σας
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα συγκεκριμένα μέτρα που λαμβάνονται επισκεπτόμενοι το θέμα "Πρωτόκολλα υγιεινής" την ιστοσελίδα μας.


Υποχρεωτική συμπλήρωση φόρμας (εξαιρούνται οι Έλληνες πολίτες )

Από την 1η Ιουλίου 2020, η ελληνική κυβέρνηση έχει καθορίσει πώς η χώρα θα καλωσορίσει τους ταξιδιώτες, πραγματοποιόντας τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και διατηρόντας όλους ασφαλείς όλη τη σεζόν
Η φόρμα εντοπισμού επιβατών (PLF) είναι ένα βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό. Όλοι οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν εισέλθουν στη χώρα, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σημείο αναχώρησής τους, τη διάρκεια της προηγούμενης διαμονής σε άλλες χώρες και τη διεύθυνση της διαμονής τους ενώ βρίσκονται στην Ελλάδα.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://travel.gov.gr/#/ για να συμπληρώσετε τη φόρμα σας.


Check in πριν την άφιξη

Καθώς θα πλησιάζει η ημέρα της άφιξής σας, θα σας αποστείλουμε μια ενημερωτική επιστολή την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε εκ των προτέρων με τα στοιχεία σας (ονόματα, αρίθμηση διαβατηρίων ή ταυτότητα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.) για τη δική σας ασφάλεια και όσο το δυνατόν ανέπαφη εξυπηρέτηση κατά το check in.

 
Για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι τα προσωπικά δεδομένα σας θα αρχειοθετηθούν με ευθύνη του ξενοδοχείου σύμφωνα με τους κανονισμούς του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Η κατάθεση των στοιχείων σας είναι υποχρεωτικά απαιτούμενη κατά το check in. Παρέχοντας τα στοιχεία των προσωπικών σας δεδομένων σημαίνει ότι συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας όπως αυτή ορίζετε στον ιστότοπό μας.


Νέες ώρες check in & check out

• Άφιξη από τις 15:00
• Αναχώρηση έως τις 11:00

Νέα πρωτόκολλα καθαρισμού και μέθοδοι απολύμανσης πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε δωμάτιο μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν φτάσουν οι επόμενοι επισκέπτες, με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε αντικείμενο και λεπτομέρεια. Για αυτόν τον λόγο και με μόνο κίνητρο την ασφάλειά σας, σας παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε και να μας παράσχετε τον επιπλέον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρώσουμε τα πάντα στην τελειότητα.

Φυσικά, σε περίπτωση που το δωμάτιό σας θα είναι έτοιμο νωρίτερα, μπορείτε να κάνετε check in.


Υπηρεσίες καθαριότητας- Δωμάτια

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας συνιστά ιδιαίτερα την αποφυγή καθημερινής καθαριότητας στο δωμάτιο και την αποφυγή καθημερινής αλλαγής των λινών και πετσετών των δωματίων.

Θα σας παρέχουμε καθημερινή υπηρεσία, αλλά θα θέλαμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω συστάσεις. Έτσι, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εισέλθει η υπηρεσία καθαρισμού στο δωμάτιό σας, θα έχετε την επιλογή να το δηλώσετε κρεμώντας την αντίστοιχη πινακίδα(do not disturb) έξω από το δωμάτιό σας.

Πρωινό

Το πρωινό δεν θα έχει τη μορφή μπουφέ, καθώς το φαγητό προτείνεται να μην τοποθετείται σε δημόσιο χώρο όπου σερβίρονται τα άτομα μόνα τους.
Για αυτόν τον λόγο καθημερινά στο δωμάτιό σας θα τοποθετείτε ένα μενού πρωινού για να διαλέξετε από μια επιλογή πιάτων για το επόμενο πρωινό. Παιδικό μενού θα είναι διαθέσιμο για παιδιά ηλικίας 0 έως 8 ετών.

Το πρωινό θα σερβίρεται από τις 07:30 έως τις 11:00 στο εστιατόριο Yellow.

Παραλία

Κάθε δωμάτιο θα έχει τη δική του ομπρέλα δωρεάν προς χρήση, αλλά η τοποθέτηση σε σειρές πιθανότατα θα είναι διαφορετική από τη θέση που ίσως γνωρίζετε από τα προηγούμενα χρόνια.

Λόγω των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθήσουμε για την υποχρεωτική και καθορισμένη απόσταση μεταξύ ομπρελών, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αριθμητική μείωση των ομπρελών και κατά συνέπεια την αναδιάρθρωση των ομπρελών σε σειρές.


Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας όλων των ειδών επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται παραλίες, οι πετσέτες θα πρέπει να τοποθετούνται στις ξαπλώστρες υπό την ευθύνη των κολυμβητών. Τα παραπάνω σημαίνει ότι
δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε κίτρινες πετσέτες θαλάσσης για την παραλία.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Για λόγους ασφαλείας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε ποιοί και πόσοι επισκέπτες μπαίνουν στο ξενοδοχείο. Έτσι, σε περίπτωση που έχετε επισκέπτες, θα είναι ευπρόσδεκτοι στο ξενοδοχείο, αλλά πρέπει πρώτα να κάνουν εγγραφή στη ρεσεψιόν.


Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη διαμονή.


Margarita Hotel Newsletter

Newsletter

Παρακαλούμε εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές από το Margarita Sea Side Hotel.

Yellow Kitchen Bar
Hotel Offers
designed & developed by ZootHoot